Verenigingen en Competitie

Biljart


Biljart- en snookercentrum Zoetermeer is de thuisbasis van biljartvereniging "De Sprinter". Zij spelen op donderdagavond.

De VUTTERS en PLUSSERS spelen op woensdagmiddag van 13:00 tot 18:00 uur.


Snooker


De eerder genoemde VUTTERS en PLUSSERS, spelen niet alleen biljart ook snooker. Dit alles op hetzelfde tijdstip: woensdagmidddag van 13:00 tot 18:00 uur.


Competitie


Wilt u uw kracht meten met anderen in competitievorm dan kunt u deelnemen aan onze zaalcompetitie. Een vaste avond gezelligheid om uw wekelijkse sleur te breken op woensdagavond.

Er is een zomer- en een wintercompetitie. U kunt hier als team voor inschrijven (minimaal 2 personen), maar bent u alleen en wilt u toch competatief spelen, dan kunt u dit melden bij Marion of Sarisa. Zij zullen u aansluiten bij één van de competitieteams. Zo leert u snel andere spelers kennen

Naast de zaalcompetitie hebben wij ook teams spelen in de nationale competitie (meer info?).


Pool

Landelijke competitie is mogelijk (meer info?)!


Dart

Competitie darten is mogelijk (meer info?)!Meer informatie?

Voor meer informatie omtrent de bovengenoemde onderwerpen kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen en vragen naar Marion of Sarisa.Beter (en gezelliger!) is het om even langs te komen en u alles te laten vertellen over de mogelijkheden. Dit geeft u gelijk de kans om kennis te maken met ons én onze gasten. Het is wel handig om even te bellen zodat u zeker weet dat één van onze medewerkers klaar staat om u te ontvangen en te woord te staan.

 
Like ons op Facebook
Wordt vrienden met BSCZ!. Ga naar Facebook en Like onze pagina. U wordt dan op de hoogte gehouden van evenementen!

Openingstijden:

 

Maandag t/m zaterdag 

13:00 tot 01:00

Zondag zijn wij gesloten.

 

Op toernooidagen kunt u

vroeger bij ons terecht.

Informatie hierover kunt u

vinden onder de

tab toernooien.